fbpx

Området

Grundsalget i Høje Støvring sker i flere etaper. Byggeriet er godt i gang og der kan meldes udsolgt på både etape 1 og etape 2. Der er også godt gang i salget i etape 3, hvor flere også allerede har opstartet byggeriet af deres drømmebolig.

 Salget varetages af Nybolig Støvring.  

Området omkring Høje Støvring

Grundsalget i Høje Støvring er sket over flere etaper – de to foregående etaper 1 & 2 er udsolgt, og vi ser mange spændende huse i området efterhånden som familierne flytter ind. Det er derfor med stor glæde, at vi også nu kan se flere flotte boliger skyde op i etape 3. 

Læs mere nedenfor om området omkring Høje Støvring.

Tag med på en flyvetur i området

Høje Støvring er i hastig udvikling – og mange flotte huse skyder op. I videoen her kan du se det droneoptagelser, som viser det flotte område som Høje Støvring er placeret i.

Støvring by

Støvring er kommunens største by, og er i disse år i en hastig udvikling. Her skyder hastigt nye huse op, lige som byen også har et rigtig godt handelsliv. Støvring er helt ideel placeret i forhold til Motorvej E45, der gør det nemt at komme i både nord- og sydgående retning. Herude har i inden for kort afstand Rebild Bakker, Rold Skov, Tingbæk Kalkminer og meget meget mere af noget af Danmarks smukkeste natur. Byen rummer også 2 folkeskoler, gymnasium og et hav af fritidstilbud og meget mere.

Fredede områder

Høje Støvring er omkranset af fredede områder og oldtidsminder – alt sammen noget der er med til at give området sit helt særlige karakteristika. Naturfredningen fremgår med lyserød på kortet. Oldtidsminderne og deres fredningslinjer er vist med cirkler.

Bakker

Området er flot kuperet og skråner ned til Mastrupdalen, hvor bækken løber igennem

Gravhøje

Midt i området ligger minderne fra fortiden. To gravhøje og et lille levn af Hærvejen

I bunden af Mastrupdalen, hvor bækken løber er der en lille sø med ørreder