fbpx

Velkommen til Høje Støvring

Med udsigt til den smukke Mastrupdal og det rige dyreliv omkring bækken, sælges nu den sidste og tredje etape af grundene på Høje Støvring.

Grundene sælges fra mandag den 15. marts kl. 10:00

Salget varetages af Nybolig Støvring. 

Skal dette være din udsigt hver morgen?

Høje Støvring - Etape 3

Området omkring Mastrup ådal er blevet udbygget siden 2015 og der er bygget både villaer, rækkehuse og gårdhavehuse. Der er sammenhængende stiforbindelser til ådalen, bebyggelserne er placeret, så der er mest muligt kig til de smukke naturområder og samtidigt er der ikke langt til Støvring bymidte.

Grundende sælges inkl. tilslutningsafgifter til vand, strøm, kloak og fibernet. Tilslutningsafgiften til varme beregnes afhængigt af husets placering og størrelse. 

Rebild Kommune

Høje Støvring ligger i Rebild Kommune. Her er du tæt på naturen samtidig med at du er tæt på Støvring centrum. I Støvring er der massere af indkøbsmuligheder, flere folkeskoler, gymnasium, svømmehal, sportshaller, m.m. Der er også togstation og lige udenfor Støvring ligger motorvejen, så du hurtigt kan komme til f.eks. Aalborg som ligger kun 20 km nord for byen. Aarhus ligger ca. 1 times kørsel syd for Høje Støvring.

Naturen omkring Høje Støvring er helt unik

Ådalen, grønne kiler, gravhøje og skov giver et rigt dyreliv, hvor både råvildt, ræven og harer kan opleves dagligt.

Mastrup bæk er levested for fugle, frøer og er man heldig, kan man møde odderen. Fredningen af ådalen strækker sig gennem hele udstykningen og årevis af klog naturpleje har resulteret i, at der er en smuk balance mellem beplantning, åbne lysninger, stier og ugenerede yngleområder.